waterplantengroei.nl


Wij helpen je met persoonlijk advies op maat, jouw aquariumproblemen op te lossen en onze kennis te delen.

Onze producten kun je gebruiken om je waterplanten mooi te laten groeien of een verstoorde balans in je aquarium te herstellen zodat je planten weer gaan groeien, het bijkomende effect is dat de algengroei verdwijnt. De producten zijn zelf samengesteld en er zijn duidelijke instructie filmpjes hoe je het gebruikt.
Onze shop bevat verschillende voedings- en bemestingsmiddelen, voor elke situatie kan een oplossing op maat gemaakt worden. Of je nu een 20 of een 1500 liter aquarium hebt. De bio-CO₂ sets zijn net zoals onze andere producten eenvoudig en makkelijk in gebruik.

Veel van onze aquariumplanten zijn onder water gekweekt. Dus op het moment waarop je je planten ontvangt, ze zullen de transformatieprocessen al hebben doorlopen. Ook voor in vitro planten geldt dat ze snel “aanslaan” onder water omdat ze op gel en onder speciale omstandigheden gekweekt zijn.

Weet wat je koopt!
Vaak zie je dat boven water gekweekte planten aangeboden worden. Die hebben dan nog niet de onderwater vorm die meestal anders is. Die omschakeling kost tijd en meestal zie je een terugval omdat de de waterwaarden anders zijn dan de voeding die ze krijgen voor een snelle opkweek. Onze planten hebben de onderwater kweekvorm en kunnen direct in het aquarium geplaatst worden. De invitro planten zijn ontstaan uit weefselkweek en kunnen nadat ze afgespoeld zijn direct in je aquarium geplaatst worden.

 

S U P E R F O O D L I Q U I D

Voeding & CO₂ & licht & warmte

We kennen allemaal de 4 hoofd factoren: voeding-CO₂-licht-temperatuur. Deze factoren moeten in balans zijn. Des te beter de planten worden gevoed des te meer weerstand kunnen ze bieden tegen algen vorming. Als die balans verstoort wordt, groeien de planten niet goed en kan er alg ontstaan in je bak. Algen zijn eenvoudiger en hebben minder voedingselementen nodig om goed te kunnen groeien.

Rechtstreekse link :